luni, 8 decembrie 2008

Cum sa te abonezi la blogul matinal

Abonarea la blog se face folosind fluxul RSS. Fie că ai mai auzit de aşa ceva până acum şi chiar foloseşti, fie că e o noţiune nouă pentru tine lucrurile nu sunt complicate deloc. După ce ii dai drumul sa meargă, utilitatea asta numită RSS te serveşte cu plăcere în fiecare zi, făra pauză sau concediu de sărbători.

Dacă ai un cont Google totul e foarte simplu. Nu e complicat nici în cazul în care nu ai. E simplu să-ţi faci. Avantajele unei adrese de e-mail pe serverele Google ar fi spaţiul nelimitat de stocare a informaţiei, transfer de fişiere mult mai mari decât îţi permite Yahoo! (momentan e-mailul de la Yahoo! nu te lasă să transferi prin mesaje decât fişiere de cel mult 10 Mb) şi o interfaţă de utilizator mai simplă şi mai uşor accesibilă. Asta fără să menţionez că scapi şi de reclamele enervante de pe alte servere de e-mail.

Aşa ... dacă te-am convins să-ţi faci e-mail pe Google hai să-ţi spun şi cum să te abonezi la blog-ul nostru: când eşti logat în adresa ta de e-mail ai în partea din stânga sus un link: Reader. Fă click pe el, apoi familiarizează-te cu utilitatea şi începe s-o foloseşti. E simplu.

De fapt, e atat de simplu:


Mie mi-a fost la îndemână să folosesc Google Reader, dar dacă tu preferi un
alt serviciu prin care te poţi abona la fluxuri
RSS foloseşte ce-ţi place.

Ne vedem dimineaţă!

Niciun comentariu: