luni, 8 decembrie 2008

Bine ai venit!

Fie că ai nimerit din întâmplare în acest blog, fie că ţi s-a spus despre el sau ai fost invitat, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ştii dacă vrei să-ţi petreci dimineţile aici.

În primul rând, eşti binevenit. Tu, împreună cu gândurile, ideile, aspiraţiile tale. Suntem cu toţii deschişi şi nerăbdători să ne cunoaştem şi să învăţăm unii de la alţii. Vrem să te poţi simţi în largul tău aici.

În al doilea rând, scopul acestui blog este acela de a fi o resursă interactivă pentru timpul tău devoţional. Zilnic vei găsi aici un pasaj biblic însoţit de un comentariu motivaţional. Vrem să pornim ziua cu gândul la lucrurile de sus (Coloseni 3: 1-3).
 
În al treilea rând, acest blog este unul public. Şi nu doar ca posibilitate de vizualizare a postărilor. Aici poţi scrie şi tu! Tot ce trebuie să faci ca să-ţi poţi publica gândul este să ceri voie şi să trimiţi articolul tău pe adresa langabiblie@gmail.com. De aici încolo ne ocupăm noi. Aşteptăm contribuţia ta constructivă. 

Nu ezita să faci ceva pentru comunitatea ta! Fi transparent şi deschis la discuţii, împărtăşeşte din tine aici. Contribuie la zidirea noastră ca templu al lui Cristos.

Ne vedem dimineaţă!

Niciun comentariu: